Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Nieuws / Persbericht: Overname E2MS

CKS uit Dilsen-Stokkem neemt E2MS in Schoten over. De bedrijven zijn op 2 maart 2017 tot een akkoord gekomen. De overname past perfect in de groeistrategie van CKS. Klanten kunnen bij het toonaangevend elektrotechnisch bedrijf genieten van een totaalservice. Vanaf heden ook in regio Antwerpen.

E2MS behoudt eigen naam

E2MS is sinds 22 mei 2014 actief in de branche en is een vertrouwde naam op vlak van middenspanning.Onder die naam blijven ze ook opereren. CKS is gekend om zijn totaalservice; van algemene elektrische installaties, automatisering en procestechniek tot bordenbouw, middenspanning en groene energiekoppelingen.

Waardevolle kruisbestuiving

Door E2MS toe te voegen aan de expertise van CKS, kunnen klanten genieten van het beste van beiden werelden. “We waren al een tijdje op zoek naar een extra vestiging. De strategische ligging én de bedrijfsfilosofie van E2MS deden ons niet langer twijfelen en motiveerden ons om de stap naar uitbreiding te zetten. We brengen onze kennis samen, delen onze expertise en willen onze klanten helpen, inspireren en adviseren. Een waardevolle kruisbestuiving.” zegt Lode Colson, eigenaar CKS. “We delen een passie voor elektrotechniek en ondernemerschap waarbij de klant steeds op de eerste plaats staat. Een mooie basis om onze krachten te bundelen.” vult Wim Adons, zaakvoerder E2MS, aan.

Jouw project bij ons starten? Dat kan! Contacteer ons hier