Heulentakstraat 14 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Nieuws / Update werkzaamheden CKS

CKS beslist tot gecontroleerde opschorting van alle projectwerkzaamheden.

Beste,

Na een grondige evaluatie van de huidige situatie, en rekening houdend met de van toepassing zijnde richtlijnen van onze regering, hebben we besloten om voor alle CKS bedrijven (CKS Elektrotechniek – E2MS en NewTec ) over te gaan tot een gecontroleerde opschorting van onze projectwerkzaamheden, en dit voor onbepaalde tijd.

CKS staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en partnerbedrijven centraal staat. Rekening houdend met beperkingen van toegang op werven, leveringen van materialen die niet tijdig tot bij ons geraken, alsook het niet voor iedereen kunnen garanderen van de regels van ‘social distance’ zien wij ons tot deze maatregel genoodzaakt.

Ongeacht of u klant, leverancier of onderaannemer bent, of in een andere hoedanigheid aan ons verbonden bent, wij rekenen op u om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan, gelet op de ongeziene situatie waarmee wij allen geconfronteerd worden.

Door proactief op te treden, en niet te wachten op verdere beslissingen van de overheid, willen wij onze werven op een ordelijke en veilige wijze achterlaten. Door onze contacten op een gestructureerde wijze op de hoogte te stellen, kan ook u de nodige maatregelen treffen.

De huidige situatie is een geval van overmacht waardoor alle uitvoerings- en leveringstermijnen geschorst zijn.

Bij vragen of opmerkingen kan u zoals steeds terecht bij uw vaste contactpersoon van CKS, die gedurende deze periode beschikbaar blijft. Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

De CKS Directie

Jouw project bij ons starten? Dat kan! Contacteer ons hier