Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Totaal in elektrotechniek

De slagzin ‘Totaal in elektrotechniek’ mag u letterlijk nemen. Sinds de opstart in 2000 bouwde CKS stapsgewijs het dienstenpakket uit tot een totaalverhaal. Elke elektrotechnische vraag of automatiseringsuitdaging krijgt een gepast antwoord. De bedrijfsvoering onder leiding van Lode en Sabine wordt gedreven door een sterke visie, missie en waarden. Wij werken voor een brede waaier aan industriële sectoren, overheden en zorginstellingen in heel Vlaanderen en Nederland.

Van elektrotechnische installateur tot totaalspecialist

Het verhaal van CKS begint in 2000. Als elektrotechnische onderhoudsmedewerker beslist Lode om zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf op te richten: CKS. Al snel volgen de uitdagende opdrachten voor industriële ondernemingen in Limburg en omliggende regio’s elkaar op. Van de vaste klanten komt al snel de vraag naar procesautomatisering, middenspanning en bordenbouw. Op natuurlijke wijze breidt het dienstenaanbod van CKS uit naar een totaalservice voor elektrotechniek en automatisatie, waardoor ook stapsgewijs het eigen team van gemotiveerde vakspecialisten aangroeit.

Eigen engineering, verschillende afdelingen

CKS bouwt al snel een eigen volwaardige engineeringafdeling uit, waardoor projecten van A tot Z in eigen huis kunnen worden opgevolgd. De verschillende activiteiten worden in meerdere bedrijfsafdelingen ondergebracht. Een intense onderlinge samenwerking blijft gewaarborgd om klanten met totaalprojecten volledig te ontzorgen.

Pionier in groene energie

CKS blijft niet langs de zijlijn staan wanneer de eerste grootschalige projecten voor alternatieve energie worden gerealiseerd. Denk aan de bouw van vele honderden windturbines, grote fotovoltaïsche zonneparken, WKK’s, biogascentrales,… in het hele land. CKS springt meteen op de kar en bouwde de afgelopen jaren een ongeziene expertise op inzake bordenbouw en netkoppelingen voor dergelijke groene energieprojecten.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

CKS is een technologiegedreven onderneming waar de opdrachtgever en zijn behoeftes centraal staan. Elk project start met een grondige analyse van de klantenbehoeftes, waarna deze via engineering worden vertaald naar een technisch ontwerp. De uitvoering gebeurt volledig door eigen specialisten. In totaal telt CKS een honderdtal medewerkers waaronder projectleiders, calculators, werkvoorbereiders, werfleiders, elektromonteurs, bordenbouwers,… Zij krijgen de vereiste ondersteuning van een sterk administratief en salesteam. Samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Ons actiegebied omvat heel Vlaanderen en Nederland. Op verzoek van onze industriële klanten zijn we ook geregeld in het buitenland actief.

Onze missie, visie en waarden

Onze missie

Gepassioneerd door alle facetten van elektrotechniek inspireren we mensen en organisaties. Om samen te ondernemen. Om samen te groeien. Hierbij zoeken we nieuwe grenzen op. In het belang van onze missie: de klant!

Onze visie

Wij willen in onze regio met voorsprong het meest totale elektrotechniekbedrijf zijn. Met een 360°-zicht op elk project. Een betrokken partner die altijd constructief meedenkt. Die duurzame oplossingen aanreikt. Die toekomstgericht werkt. Die voor bedrijfszekerheid gaat. Maar vooral: die op elk moment zijn verantwoordelijkheid neemt.

Onze waarden

  • Betrouwbaarheid | wij doen wat we zeggen.
  • Verantwoordelijkheid | wij lossen het op.
  • Betrokkenheid | wij trekken het ons aan.
  • Deskundigheid | wij zijn experts.
  • Flexibiliteit | wij schakelen snel.


Onze bedrijfsfilm

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures