Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Totaalprojecten Totaal in elektrotechniek

Bij totaalprojecten komt onze toegevoegde waarde maximaal tot uiting. Wij nemen voor elk nieuwbouw- of renovatieproject alle onderdelen van elektrotechniek op ons. U werkt samen met één partner, van engineering tot en met de finale oplevering.

Engineering Totaal in elektrotechniek

Wij beschikken over eigen elektrotechnische engineers, specialisten in automatisatie en softwareontwikkelaars om elk project in eigen huis uit te werken. Onze experts werken – volledig volgens de wensen en behoeftes van de opdrachtgever - elektrotechnische ontwerpen uit én engineeren complete automatisatieprojecten.

HVAC automatisatie Totaal in elektrotechniek

Wij integreren uw volledige klimatisatie met verwarming en airco in één geïntegreerd systeem. Onze vakmensen zorgen voor de vereiste automatisatie, programmatie, sturing en realisatie. Op die manier streven we naar een maximaal gebruikscomfort met een minimaal energieverbruik.

Industriële automatisatie Totaal in elektrotechniek

Een productieproces automatiseren? Is uw bestaande productlijn aan een ‘retrofit’ of ‘revamp’ toe? Heeft u nood aan real time data uit uw productieomgeving? Wij brengen elke uitdaging voor industriële (proces)automatisatie tot een goed einde. Onze experts zorgen voor elk facet van de industriële automatisatie in een modulaire vorm en telkens met de nieuwste en gangbare technologie.

Algemene elektrische installaties Totaal in elektrotechniek

Wij ontwerpen en realiseren de volledige elektrische installatie van alle mogelijke bedrijfs-, kantoor-, overheidsgebouwen en zorginstellingen. Onze elektrotechnische totaalservice omvat ook de engineering en installatie van verlichtingssystemen, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakbeveiliging, branddetectie, gebouwbeheersystemen, …

Energie Totaal in elektrotechniek

Bedrijven met nood aan een hoog vermogen voorzien we van de vereiste middenspanningscabines. Daarnaast zijn we dé specialist voor het inkoppelen van windturbines, pv-installaties, WKK’s,… met het elektriciteitsnet. Wij bieden telkens een totaalservice met advies, ontwerp en realisatie.

Bordenbouw Totaal in elektrotechniek

Wij ontwerpen en realiseren alle mogelijke elektrische schakelborden, zowel voor onze eigen projecten als in opdracht van derden. Alle schakelkasten verlaten ons atelier enkel na een grondige testprocedure. Wij bouwen alle borden volgens de algemeen geldende norm IEC61439-02.

Totaal in elektrotechniek

De slagzin ‘Totaal in elektrotechniek’ mag u letterlijk nemen. Sinds de opstart in 2000 bouwde CKS stapsgewijs het dienstenpakket uit tot een totaalverhaal. Elke elektrotechnische vraag of automatiseringsuitdaging krijgt een gepast antwoord. De bedrijfsvoering onder leiding van Lode en Sabine wordt gedreven door een sterke visie, missie en waarden.

Meer info

Onze partners

Schneider Electric
Siemens
Driescher Wegberg
Smart Panel Solution Club
Johnson Controls
Jouw project bij ons starten? Dat kan! Contacteer ons hier

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures