Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Industriële automatisatie

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg

Wij hebben alle vereiste expertise in huis om elk project van industriële automatisatie tot een goed einde te brengen. Dat geldt ook voor ‘retrofits’, ‘safety upgrades’ en ‘revamps’ van bestaande machines en installaties. Denk daarbij aan het automatiseren van productie-units in de grondstoffen- en maakindustrie. Wij werken voor een brede waaier aan industriële sectoren.

Totaalservice voor industriële automatisatie

Bij een project voor industriële automatisatie richten wij ons volledig op het elektrotechnisch gedeelte, de programmatie en de visualisatie. Visualisatieprojecten kunnen we uitvoeren op basis van Siemens S7/TIA-portal en datacaptatie/verwerking via WinCC en TIA advanced. Wij streven voor elke automatisatie naar een maximaal rendement, een hoge betrouwbaarheid en veiligheid.

Voor elk facet van industriële automatisatie en procestechniek hebben wij de juiste vakmensen in huis. Ook het ontwerpen en maken van de stuur- en schakelborden gebeurt door eigen medewerkers. Wanneer vereist werken we samen met de installatie- en machinebouwers voor de mechanische uitvoering.

Na de conceptontwikkelingen tekenen we in eigen huis alle vereiste elektrische schema’s. Correct uitgewerkte en gedetailleerde elektrische schema’s vormen het fundament onder een succesvol industrieel automatisatieproject. Ook de programmatie van de PLC’s, SCADA en HMI nemen wij voor onze rekening.

Wij zijn officiële systeemintegrator van Siemens en Schneider Electric.

Nieuwe automatisatie, safety upgrade, retrofits en revamps

Voor elk industrieel automatisatieproject bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt zowel voor nieuwe productielijnen, transportbanden, industriële bewerkingen, pick & place, track & trace als voor aanpassingen aan bestaande systemen.

Zo geven wij uw bestaand systeem de gewenste safety upgrade, retrofit of revamp. Ook het vervangen van de oude PLC’s door nieuwe behoort tot de opties. Bij een revamp maken we de bestaande automatisatie sneller, zodat u efficiëntiewinsten boekt.

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures