Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Engineering

Het kloppend hart van CKS

De performantie en betrouwbaarheid van elektrotechnische installaties staan of vallen met een deskundige engineering. Om niets aan het toeval over te laten, bouwde CKS een eigen volwaardige engineeringafdeling uit. Naast elektrotechnische engineers beschikken we over een eigen team van elektrische ontwerpers en softwareprogrammeurs. Vooraleer onze elektrotechnische monteurs en bordenbouwers aan de slag gaan wordt alles technisch tot in de kleinste details uitgewerkt.

Betrek ons zo vroeg mogelijk

Wij zitten het liefst zo vroeg mogelijk in het project aan tafel met onze opdrachtgevers. Op die manier krijgen we de kans om mee te denken én profiteert u maximaal van onze expertise. Wij vertrekken steeds van het uitgangspunt: ‘Op welke manier bent u als opdrachtgever het best geholpen?’.

We luisteren in de aanvangsfase nauwgezet naar uw verhaal en vertalen uw behoeftes vanaf een wit blad naar een sterk elektrotechnisch ontwerp. Wanneer ons voorstel technisch op punt staat, werken onze calculators een transparant financieel voorstel uit.

Samen met onze partners

Onze engineeringsafdeling werkt nauw samen met enkele streng geselecteerde partners. Uitsluitend de beste fabrikanten komen in aanmerking voor onze installaties en automatisatieprojecten. Zo zijn wij de vaste partner van Schneider Electric, Siemens en Driescher-Wegberg.

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures