Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Totaalprojecten

Eén partner voor elektrotechniek

Vertrouw op CKS als totaalpartner voor elektrotechniek. Zowel bij nieuwbouw, renovatie als uitbreiding vormen wij uw eerste en enige aanspreekpunt. Met het oog op maximaal gebruiksgemak en energiezuinigheid zorgt onze engineeringsafdeling voor een geïntegreerd verhaal van alle verschillende elektrotechnieken, inclusief automatisatie. U vindt bij ons letterlijk alles onder één dak: engineering, installatie, opvolging en onderhoud.

Nieuwbouw, renovatie of uitbreiding?

Of u nu een nieuwbouw realiseert, een renovatie plant of uw onderneming wilt uitbreiden, als opdrachtgever staat u altijd voor een hele uitdaging op vlak van elektrotechniek.

CKS heeft alle verschillende elektrotechnische specialisaties in huis én presenteert zichzelf als een totaalpartner.

Op kantoor zorgen wij bijvoorbeeld voor algemene elektrische installatie zoals databekabeling en de verlichting terwijl we ons in de industriële hal concentreren op de automatisering van enkele productielijnen. Voor de volledige bedrijfsgebouwen installeren we de alarminstallatie, branddetectie en camerabewaking.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze totaalservice, want wij gaan nog veel verder. Ook voor de automatisatie van de klimatisatie, de middenspanning en de bijhorende bordenbouw kan u op ons rekenen.

Van behoefte naar technisch ontwerp

Profiteer maximaal van onze expertise en betrek ons al zo vroeg mogelijk in het project. Wij analyseren grondig uw behoeftes en vertalen deze voor elk facet van het elektrotechnisch verhaal naar een sterk ontwerp.

Wij nemen de volledige engineering van alle elektrotechnische installaties en de automatisering op ons. Op die manier staan we garant voor een snelle projectdoorloop en een vakkundige uitvoering.

Vervolgens staan onze project- en werfleiders in voor een vlotte en gecoördineerde opvolging van de verschillende werkzaamheden. U hoeft zich als opdrachtgever om niets te bekommeren.

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures