Kruishoefstraat 37 • 3650 Dilsen-Stokkem • +32(0)89 41 08 00 • info@cks.be
24/7 service Voor meer info
+32(0)89 41 08 10

Activiteiten / Energie

Ontwerpen, plaatsen, aanpassen en onderhouden

Hebt u nood aan een groot of groter vermogen? Uw bestaande midden- en hoogspanningscabine vervangen of uitbreiden? Vertrouw op CKS voor het juiste advies. Vervolgens ontwerpen en realiseren we uw midden- en hoogspanningsinstallatie. Voor elke uitdaging hebben wij de geschikte technische oplossing. Zowel losstaande prefabcabines als inpandige midden- en hoogspanningsinstallaties behoren tot de mogelijkheden. Dankzij onze grote stock aan materieel voor middenspanning garanderen we een snelle service.

Middenspanningscabines voor grote vermogens

Bedrijven die nood hebben aan een groot elektrisch vermogen betalen dankzij een middenspanningscabine lagere distributiekosten, waardoor deze investering zich snel terugverdient.

Naast bedrijven zijn middenspanningscabines meestal ook aangewezen voor kantoorgebouwen, zorginstellingen, grote winkels,…

Correcte dimensionering van uw middenspanning

Op basis van een grondige analyse van uw bedrijfsactiviteiten en het gewenste vermogen, ontwerpen wij op maat de perfecte midden- en hoogspanningsinstallatie met de correcte dimensionering.

Bij nieuwbouwprojecten of renovaties contacteert u ons al best in de ruwbouwfase voor een correct ontwerp van een inpandige midden- en hoogspanningsinstallatie.

Al onze installaties voldoen volledig aan de complexe veiligheidsnormen en wetgeving. Wij werken hiervoor nauw samen met de verschillende netbeheerders. Dankzij onze grote expertise in dit vakgebied onderhouden wij met de netbeheerders nauwe contacten.

Totaalservice voor installatie

Wij beschikken over eigen vakmensen om de volledige installatie, uitbreiding of vervanging in eigen beheer uit te voeren. Wij staan garant voor een verzorgde afwerking volgens de regels van de kunst. Elke middenspanningsinstallatie omvat standaard volgende componenten:

  • Functionele units of schakelmateriaal
  • Een HS-transformatorkabel
  • Een transformator
  • Een algemeen laagspanningsbord (ALSB)

Naast het inrichten van de midden- en hoogspanningsinstallatie maken en installeren wij ook het ALSB-bord én regelen we de vermogensverdeling na de transformatoren.

Netkoppeling van groene energieprojecten

Ook voor het plaatsen van duurzame elektriciteit afkomstig van windturbines, WKK’s, grote pv-installaties of een biogascentrale op het openbare elektriciteitsnet, hebt u nood aan een middenspanningsinstallatie. CKS vergaarde de afgelopen jaren heel wat expertise in dit vakgebied.

Werken voor de CKS Group Wij zijn voortdurend op zoek naar talent.

Heb je interesse in een "spannende" job vol afwisseling? Wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf?

Toon vacatures